Punkt studio...

Punkt studio je grafički dizajn studio prepoznat od naših klijenata već dugi niz godina. Naše iskustvo i strast ka kreiranju nam daju ujedno i poticaj biti još boljima, angažiranijim i spremnim za usavršavanje. Pratimo i aktivno slušamo želje naših klijenata i suradnički kreiramo grafičke proizvode.

Kao mali grafički studio ponosni smo da smo prepoznati po stručnosti, kreativnosti, fleksibilnosti i vječitoj strasti prema dizajnu. Budimo iskreni do kraja, i po brzini smo prepoznati, tako kažu klijenti...

DIZAJN AMBALAŽE

Ambalaža je Kraljica našeg posla. Ona predstavlja vrh sve onoga što obožavamo, kako objediniti kreativnost i poznavanje tehnologije. Prilog tomu da nam "ide" je preko 350 različitih ambalaža kreiranih u našem studiju.

POS MATERIJALI

Volimo BTL aktivnosti naših klijenata i osmišljavanje POS-a koji će u šumi "svega" na prodajnom mjestu potaknuti kupca da izabere BAŠ naš proizvod. Klijenti kažu da su ga kupci odabrali, mi smo sretni. Vjerujemo da smo...

MATERIJALI ZA KONFERENCIJE / EVENTE

Osmisliti vizualni identitet za skupinu materijala koji će se fino, nenametljivo, a opet ugodno utkati u prostor održavanja konferencija ili evenata je uvijek zanimljiv i poticajan posao.

KATALOZI, ČASOPISI, KNJIGE

Uzeti nešto konkretno u ruku i listati, onako konvencionalno... uz kavu. Mi ćemo vam pomoći da je to što listate čitljivo, po potrebi izražajno ili čak diskretno. Ovisi koji je cilj, zar ne? Klijenti kažu da znamo...

DIZAJN VIZUALNOG IDENTITETA

Kreativnost se na ovakvim projektima dovodi na više grane. Ući u svaku poru poslovanja klijenta i iznaći način kako najbolje predstaviti djelatnost, proizvod... Uvijek iznova izazovno.

WEB DIZAJN, TELOPI, BANNERI

Konvencionalno oglašavanje je zamijenilo internet oglašavanje. Mi pratimo potrebe naših klijenta i imamo mrežu suradnika koji će nadopuniti naša znanja.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija